Facebook de Martí Mobles

Informació i avís legal

MARTÍ MOBLES

COMPROMALLADA, SL
Polígon Industrial Catalunya Sud, Parcel·la 7-8. Apartat de Correus 79
43896 L’Aldea (Tarragona)
T. 977 470 710
correu electrònic
CIF B43129725

Els continguts d'aquesta web, dels que Copromallada,  SL en tingui l'autoria, es poden reproduir sempre que se citi la font i es doni un enllaç a la pàgina que els conté. 
Està prohibit l'ús dels continguts que siguin propietat de Copromallada,  SL per a finalitats o mitjans publicitaris, promocionals i/o comercials. 
Al web poden aparèixer enllaços a altres webs dels que Copromallada,  SL no es responsabilitza del contingut ni de les polítiques de privacitat d'aquests. Copromallada,  SL no serà responsable de danys, costos, pèrdues i imprevistos que puguin produir-se per accedir a aquest web.

De conformitat amb el Reial Decret Llei 13/2012 i la seva afectació a l'article 22.2 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), aquest lloc web usa cookies de navegació (petits arxius que contenen una sèrie de caràcters que s'envien al seu navegador des del servidor d'un lloc web), pròpies i de tercers, amb la finalitat de recopilar informació d'entrada o identificació d'usuaris, reproducció i càrrega de formularis i/o complements de contingut; publicitàries; estadístiques; entre d'altres. Per a més informació podeu consultar la nostra política de cookies.

MARTÍ MOBLES
Polígon Industrial Catalunya Sud, Parcel·la 7-8. Apartat de Correus 79 - L´Aldea - Tel. +34 977 470 710 - correu electrònic
Informació i avís legal

segueix-nos a facebook